Påsken dansade förbi :-)

Vi har haft påskfirande i både Sunne och hagen och det har varit supermysigt!

Något som man lär sig med tiden är att man ska ta vara på varenda stund man har tillsammans, man vet tyvärr aldrig när den tar slut:-(
Min allra bästa vän förlorade sin fina pappa häromdagen och man kan aldrig förstå den smärta som hennes familj går igenom. Man kan bara finnas där och försöka vara ett stöd. Och i mig har hon alltid det! Hon är utan tvekan den starkaste människan jag mött, beundransvärt! (Älskar dig EMS)

Idag har jag valt att ha absolut ingenting på agendan, det ska soffmysas och se på film! Inatt ska gubben iväg på sista nattpassat, skönt när vi efter det har kvällarna ihop igen.. Kvällarna är lite heliga i Sjögren klanen<3

Mysig söndag satsar vi på mina vänner!

bilder

sägre mer än 1000ord..
så därför vill ja bidra med några :-)

Sovmorgon

Vi har inte ens gått upp än,och klockan är efter tio:-) minns inte när det hände sist faktiskt:-)
Dock så har vi ju varit vakna i över en timme och lekt med mobilerna lite.

Idag ska vi äntligen få träffa lilla Stella å Emma igen, wiiihio, känns som en evighet sen sist och tyvärr blir det ju så med våra jobb ibland. Men snart är det sommar å dags att gå på havandeskapspeng! Får se hur det går!!

Har även kommit in i en "måste åka till värmen" tvång och sitter och letar resor 24/7.. Haha men måste vänta på mattes schema först! Hoppas hoppas! Har hittar massa all inklusive för 8000:- för båda vilket ligger inom våran snäva budget! Men ja vill ju så gärna... Sista resan innan vi blir tre <3

Det gäller å prioritera rätt ;-)

(Bjuder på en bild från Dublin på min underbara man )

Dublin levererar :-)

Vilken shoppingstad
Vilket folk
Vilken stämning
Å herregud va grönt ;-)

Resfeber

Nej!
Känner absolut nada när vi bokade sittplatserna för en liten stund sedan! Väskan är inte packad så det kanske bidrar lite till att man inte riktigt förstår att man faktiskt ska på semester? Eller så är det kanske för att det inte är en solresa? Att det bara är 4dagar?...ja jag vet faktiskt inte! Men iväg ska vi! Dublin Dublin:) kul å se alla utklädda på st Patricks day på söndag! 👍

 

Ledig men ändå inte :-)

Det brukar ju alltid bli så! Att man är ledig från jobbet men ändå har 1000 måsten ;-) som tur är hjälpte syrran mig med några.. Ja hämtade äntligen hem symaskinen från en snabb reparation, sen ett försök att hämta ut passet :-/ och Såklart växlade jag till mig euro! Plockade ris till min påskdekoration:-) så nu däcka ja i soffan!! Pust!! Tack Fia å kidsen för fint sällskap !

Gravidfotografering

Fina Erica

jobbhelgen mot sitt slut!

nu börjar helgen närma sig sitt slut, å det känns gött för min ömma rygg. Trots en mycket lugn jobbhelg bråkar den med mig :-( hoppas detta inte blir till en "vana" utan att det släpper snart!

Dublin närmar sig med stormsteg också! För er som inte vet fick ju Matte det av mig i 30års present. Vi har ju länge pratat om att åka dit över st patricks day och därför kände jag att det fick bli en liten överaskning :-) Så på fredag morgon går flyget dit och på måndag runt lunch åker vi åter mot svedala! Jag ser mycket fram emot shoppingen som jag tror är riktigt bra där! Har hört talas om ett ställe som heter Pennys/Pennies?! och där ska det tydligen både vara billigt och bra :-) SÅNT gillar vi!!
Matte längtar nog mest efter ölen å whiskyn han ;-) hihi!!

Det är alltid roligt att ha saker att se fram emot, och detta året kommer nog slå förra... vilket vi inte trodde va möjligt då vi hade en 3v thailandsresa, ett bröllop och en helt fantastisk bröllopsresa! Ja älskar hur livet ger en underbara överaskningar!

Mellokväll

Idag har ja jobbat 8-18
Men efter jobbet hämtade ja upp milla som färgade mitt hår, igen! Sen beställde hon jag å matte en familjepizza och förberedde oss för mellon, å till våran lycka hann även Andreas komma <3 vi körde råseriöst mes ett poängschema där vi alla 4 skulle ge betyg på varje bidrags -låt -klädsel och -framträdande! Lustigt nog så vann Sean banan våran interna tävling, fast ja å milla nog höll mest på Anton, matte på Ralf och Andreas på... Ja va höll han på??;) inget tror ja, han visste inte själv och hade absolut ingen koll på vilken låt som va vilken. -amatör ;-) haha!!

Beeebisshopping!!

Idag har vi shoppat :-)

Det fick bli en Emmaljunga nitro med en skitsnygg skötväska från skip hop, och en maxi cosi babyskydd! Im in love!!!

Fredag

Dagen ska börjas med STÄDNING:-) sen kommer pappa på besök och det blir nog lunch! Men vi har inte riktigt Örkat ta oss ur sängen än.. Sovmorgon är ju faktiskt hur gött som helst ;-) vad ska NI? Göra idag då?:)

Biokväll ❤

För att tänka på andra saker åkte jag, matte å milla till sf för å se django... Finally! Å det va ett bra filmval, för en gång skull! Den va ju dock rätt lång så rumpan blev lite öm ;-)

Nu ska vi krypa ner i sängen, å självklart är herr Potter på tvn <3


Sov sött!

Tänd ett ljus

Idag fick jag reda på en ledsam sak, en av Hällekils godaste människor är numera en ängel!

Vi tänder ett ljus för dig Nicke <3 vila i frid!

Tisdag

Idag berättade jag för alla på jobbet att familjen Sjögren ska utökas till tre:-) mycket positiva grattis fick man,å en å annan- va vad det ja sa!?! Tydligen inte så överraskande;) men gött att det är "out there" inga mer hemlisar:)

Topmodel❤

Idag jäser vi till just topmodel :-)

Surprise!

frusjogren.blogg.se

Här får ni följa mig, Fru Sjögren som den 18/7-10 gick jag på min första dejt med en helt underbar kille, som den 22/11-11 friade till mig på hennickehammars herrgård och som den 10 augusti 2012 ja sa JA till i Forshaga kyrka. Nu ska vi även bli föräldrar i September :-)Tillsammans är vi ett, tillsammans är vi allt! <3 Helena & Mattias Sjögren!

RSS 2.0